top of page

Tarieven

Geen abonnementen, Geen verplichtingen!

Tarieven: Welkom

80,-

10 lessenkaart

Met deze 10 lessenkaart kun je 10x trainen in de TFM cabine met persoonlijke begeleiding en 1x per week wegen. Je kunt er voor kiezen om 1x, 2x, of 3x per week te trainen. Geen abonnement geen verplichtingen.
Deze kaart is 6 maanden geldig.

150,-

20 lessenkaart

Met deze 20 lessenkaart kun je 20x trainen in de TFM cabine met persoonlijke begeleiding en 1x per week wegen. Je kunt er voor kiezen om 1x, 2x, of 3x per week te trainen. Geen abonnement geen verplichtingen.
Deze kaart is 6 maanden geldig.

145,-

Ben Fit start fase 1

Je wordt 6 weken lang begeleid door een lifestylecoach, hier leer je om je levensstijl aan te passen en hier je verdere leven profijt van te hebben!
Ben Fit start duurt 6 weken. Het programma kun je ook online volgen. Ieder week een persoonlijk weekmenu en persoonlijke coaching van jouw lifestyle coach. Dit programma kun je 2x 6 weken doen of kiezen voor Ben Fit start 12 weken

Tarieven: Prijslijst

145,-

Ben Fit vervolg 12 weken fase 2

Je wordt 12 weken lang begeleid door een lifestylecoach, dit is een vervolg op 

Ben Fit start en duurt 12 weken. Het programma kun je ook online volgen. Ieder week een persoonlijk weekmenu en persoonlijke coaching van jouw lifestyle coach.

199,-

Ben Fit start fase 1 12 weken

Je wordt 12 weken lang begeleid door een lifestylecoach, hier leer je om je levensstijl aan te passen en hier je verdere leven profijt van te hebben!
Ben Fit start duurt 12 weken. Het programma kun je ook online volgen. Ieder week een persoonlijk weekmenu en persoonlijke coaching van jouw lifestyle coach.

€45,-

Ben Fit fase 3 onderhoud

Dit is een beschrijving. Schrijf een korte samenvatting met o.a. een beschrijving van het lidmaatschap of de dienst, de voordelen en kenmerken en andere informatie die relevant is voor een potentiële klant.

Nu kopen
Tarieven: Prijslijst
bottom of page